HOME PRODUKTER INFORMATION & LOVGIVNING PRISLISTER REFERENCER KONTAKT OS
 
 
AG Sundhedsfremme støtter Team Rynkeby
 

AG Sundhedsfremme har indgået en sponsoraftale med Team Rynkeby, der cykler til Paris til fordel for børn med kræft.

Når Team Rynkeby cykler til Paris til sommer til fordel for Børnecancerfonden i Danmark og Barncancerfonden i Sverige, bliver det med støtte fra AG Sundhedsfremme. AG Sundhedsfremme har valgt at sponsorere velgørenhedsprojektet med (sponsoratet).


- (Indsæt begrundelse for at virksomheden støtter Team Rynkeby), siger Annette Trampedach, titel)

Det er 10. gang, Team Rynkeby cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft. Første gang var i 2002, hvor 11 ryttere kørte de godt 1.200 km til den franske hovedstad og indsamlede 38.000 kr. til Børnecancerfonden. I 2011 deltager 570 ryttere og 120 servicefolk fordelt på 11 danske og to svenske hold. Det er det højeste antal deltagere i turens historie og første gang, at der er hold med uden for Danmarks grænser. De danske hold samler penge ind til Børnecancerfonden i Danmark, mens de svenske hold samler penge ind til Barncancerfonden i Sverige.

Sidste år donerede Team Rynkeby 4,72 mio. kr. til Børnecancerfonden, og det beløb forventer holdet at overgå i år. Team Rynkeby cykler til Paris fra den 16.-22. juli 2011, og du kan læse mere om projektet på www.team-rynkeby.dk og på www.facebook.com/teamrynkeby.