HOME PRODUKTER INFORMATION & LOVGIVNING PRISLISTER  REFERENCER KONTAKT OS
 

Klinik-Trailer

 
    

Vores undersøgelser udføres normalt på arbejdspladsen i lokaler, som virksomheden stiller til rådighed. Der findes dog ofte et par udfordringer ved at udføre sundhedstjek og høreundersøgelser på arbejdspladser;
Når der skal foretages høreundersøgelser, er det ikke altid muligt at finde et stille lokale, som er nødvendigt for at opnå de bedste resultater.

 
Vi har derfor besluttet at udvide aktiviteterne med et nyt fleksibelt koncept. Sammen med Scanvogn A/S, har vi udviklet en mobil sundhedsklinik, som er udstyret med en lydisoleret boks til høreundersøgelser. Der er også god plads til vores øvrige sundhedsundersøgelser.

Se mere
Konceptet vil ikke blot hjælpe med til at skabe præcise resultater, men vil også gøre det mere effektivt at besøge små virksomheder. Og de større virksomheder behøver ikke nødvendigvis at stille lokale til rådighed, men kan blot nøjes med at booke medarbejdere.

Vi glæder os meget til at præsentere traileren for vores kunde i hele landet. Især udsigten til at have hele klinikken samlet og kunne komme på for eksempel byggepladser eller hvor medarbejderne arbejder væk fra kontorfaciliteter.