HOME PRODUKTER INFORMATION & LOVGIVNING PRISLISTER REFERENCER KONTAKT OS

ISO 9001 og EN 15224  

 

Det var med stolthed at vi pr. 19. december 2013 kunne meddele vore kunder og samarbejds-partnere, at Bureau Veritas har tildelt AG Sundhedsfremme ApS certificering i henhold til ISO 9001 og EN 15224. Og vi er mindst ligeså stolte ved at vores ISO 9001 certificering nu er opdateret til 2015-versionen. Risiko-håndteringen har vi haft hele tiden, men der er også mange andre forbedringer til kvalitetsstyringen som nu er bygget ind i vores processer og produkter. EN15224 følger efter i 2017 med samme struktur som vi har lært at kende fra ISO 9001.

ISO 9001 kender de fleste af jer, men en EN 15224 certificering – leverance af sundhedsydelser – er vi fortsat den eneste virksomhed i Danmark som har.
Med styringsprocesser og produkter som opfylder denne udvidede standard, kan vore kunder have fuld tillid til at vi håndterer deres medarbejdere i overensstemmelse med lovgivning, sundhedsfaglig viden og etik, samt kundernes og vore egne høje krav til planlægning og gennemførelse af sundhedstjek.

EN 15224 er en ”Europa Norm” og i praksis en ISO 9001, som er tillagt en række krav om bl.a. risikostyring, klient-hensyn, journaler og datasikkerhed. Dette betyder at vore kunder er sikret en dokumenteret standard i de produkter vi tilbyder, og i vores midler til at forbedre virksomheden.
Og dette til DEN SAMME lave pris som I er vant til.

Vores certificeringer betyder at vi dokumenterer vores processer i forhold til kunder og klienter samt vore egne ressourcer og udstyr. Vi her dermed også dokumenterede processer til systematisk forbedring af virksomheden til kundernes glæde og vor egen lønsomhed.

Hvis I har spørgsmål til vores kvalitetsledelsessystem er I meget velkomne til at kontakte vores Kvalitetschef Peter Trampedach, pt@agsundhed.dk.

Vores nye Certifikater: